Seminar og juleavslutning med Urplan

Håper at alle har hatt en fantastisk jul og ønsker dere et strålende nytt år fra hele URPLAN! For å markere avslutningen av det gamle året, arrangerte Paulina Emilia Nordström og Eduardo Gimenez-Cassina Bergareche et minneverdig seminar på Tollboden, etterfulgt av en hjertevarm juleavslutningsmiddag på Flua.

Seminaret ble innledet med en spennende presentasjon av Karl Emin Pull og Jørn Andreas Cruickshank, som delte sine tanker og diskusjoner om Lagmannsholmen. De utfordret oss til å reflektere over hvordan dette området, som gjennom historien har vært dedikert til industrielle formål, kan påvirke fremtiden vår. Sentrale spørsmål ble reist, og diskusjonen berørte viktige aspekter ved planleggingen for et område med en land flåte historie og betydning.

I den andre delen av seminaret fikk vi gleden av å høre fra Alma Eik, et arkitekt- og interiørdesignfirma i Kristiansand. Alma Eik presenterte sine tidligere prosjekter og delte visjonen om å integrere teknologier som virtual reality (VR) i planleggingsprosessen. Dette åpner opp for spennende muligheter for å visualisere og forme fremtidige utviklinger på en innovativ måte. Alma Eik’s presentasjon understreket viktigheten av å kombinere tradisjonelle designprinsipper med moderne verktøy for å skape bærekraftige og funksjonelle omgivelser.

Dette seminaret var ikke bare en anledning til å reflektere over historien og potensialet til Lagmannsholmen, men også en feiring av samarbeidet og mangfoldet som er i Urplan-fellesskapet. Vi ser frem til et spennende år med videre vekst, læring og inspirasjon.

Takk for et fantastisk år, og vi gleder oss til å dele flere minner og suksesser i det kommende året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *